Tokyo har en yta på 621,81 kvadratkilometer, det bor cirka 8,5 miljoner i den. Det är fruktansvärt mycket folk på en liten yta. Jag och Mathias kommer landa där på söndag morgon och då påbörjas vårt uppdrag att leta rätt på min vän Aron. Det blir verkligen en utmaning! Han sa att han bor 20 minuter ifrån ”ett centrum”. Vi har garderat oss med kartor, fångsthåvar, GPS:er och spårningsutrustning.

Ryggsäck ja, det blev en 75 liters istället för en 40 liters för mig. Får se om det räcker, om inte annat får väl även jag roa mig med att skaffa en ny garderob i Thailand…

Idag tar vi den sista dosen dukoral, diarremedicin, som kan ha bieffekt (surprise!) diarré. Matias har även problem med att lita på sig själv när det gäller biljetterna, lutar nog åt att jag får styra upp det hela!

Idag ska jag iväg och raida apotek och skatteverket (förbannade deklaration).

Minst en lägesrapport kommer innan vi far på lördag.