Idag har varit en handelserik dag. Vi akte snabbtag, Shinkansen, till Japans gamla huvudstad Kyoto och har snurrat runt har hela dagen. Att fa tag pa boende har visade sig vara ganska svart, darfor tror vi att vi drar vidare till Hiroshima imorgon. Dessvarre marker vi att engelskakunskaperna sjunker drastiskt ju langre soderut i Japan vi kommer, men vi fortsatter vara optimister.

Dagen var fullandad nar vi var och tittade pa det kejserliga palatset har i Kyoto. Vi gick ganska stillsamt utanfor murarna och diskuterade den patetiska vallgrav de hade byggt runt den, samtalet gick nagot som det har

– Det har var inte mycket till vallgrav / Mathias
– Fan, det har kan till och med jag storma, sager Anders och tar ett vigt ninjaskutt over vallgraven.

Darefter borjar det tjuta och en japansk rost sager troligtvis nagot i stil med ”Avlagsna er genast”, vi tittar bakat och ser en polisbil komma korande mot oss och blir en aniiiingen skakis. Vi borjar ga sa obesvarat vi kan, och troligtvis bestammer sig polisen for att vi inte var sarskilt stort hot mot nationens sakerhet trots allt, for de vander och kor tillbaka. Ninjorna pustar ut.

dsc00091.JPG dsc00124.JPG