Vi sitter nu i Aukland igen fast vi enligt planen borde ha varit pa vag mot Rotorua. Tyvarr sa brakade damparna av pa bussen sa vi blev forsenade till anslutningsbussen. Darfor fordriver vi nu tiden tills nasta buss ska ga.

Delfinsimningen igar gick inte heller som planerat da delfinerna inte ville visa sig. Daremot fick vi se en hel del av bukten med alla dess oar. Tyvarr var inte heller vadret med oss, det utlovade solskenet blev istallet regn, graa moln och blast som gjorde oss duktigt blota. Dessbattre var vattnet ganska varmt sa det kunde varit varre, och eftersom det var delfin-/valgaranti sa blir nasta resa med bat i bukten gratis. Aterstar bara att planera in en resa dit igen nagon gang i livet.

Det verkar alltsa lite motigt for oss nu. Vi har inte heller fixat nagot boende for natten i Rotorua och bussen anlander dit klockan 21.45 men vi hoppas det loser sig.