Nagra dagar har gatt nu i Sydney och darmed ocksa nagra aventyr. Igar var vi ut till Blue Mountain Natinal Park. Och som vanligt da vi ska ut pa dagsturer sa hamnar vi pa att klattra upp och ner for berg. Denna gang var det dock lite lindrigare an de tidigare turerna, men varldens brantaste trappa, som ar ca 900 steg klamde vi dock. Vi var en liten grupp pa bara sex personer och tva av de andra var ocksa fran Sverige sa vi fick prata av oss lite med dem.

Det fanns aven andra saker att se i parken an bara berg, stegar och svenskar. Balnd annat kangurur, varldens giftigaste spindel samt tva av varldens giftigaste ormar (inklusive den allra giftigaste). Dock lyckades vi bara fa syn pa kangururna.

Senare pa kvallen var vi ut och testade pa hur Sidneys uteliv var i forhallande till Tokyo. Och de kan det dar med att halla igang aven har.

Men vi har inte bara roat oss. I forrgar var vi antligen friska igen bada tva sa da tog vi oss ut och sprang i Sydneys vackra tradgardar. Det blev blatt det andra loppasset sen vi lamnade Sverige, men de promanader som vi gor dagligen gor att vi inte blivit helt forslappade anda.

picresized_th_1210252746_dsc00489.jpg picresized_th_1210252605_dsc00468.jpg picresized_th_1210252927_dsc00495.jpg picresized_th_1210253238_dsc00500.jpg