IKEA! En av Sveriges kandaste exporter. Igar var vi ut till Brisbanes IKEA och lyckades missa resturangen pga. bussar som inte kom osv. Sa idag ska vi gora ett nytt forsok att ata svensk mat. Vi lyckades kopa lite svensk ”foda”: kaviar, mjolkchoklad, Ahlgrens bilar, knackebrod. Godiset hade tagit slut innan vi hunnit tillbaka till boendet.

Rubriken denna gang syftar pa en viss kub, Rubiks kub. Eftersom jag ar ganska klafingrig av mig och vi har ganska mycket tid att sla ihjal, sa behovde jag nagot att gora med fingrarna. Jag kopte alltsa en Rubiks kub, ett jakla otyg ibland alltsa. Det gar ibland ganska bra och vi lyckas fa alla farger ratt utom 3 ”prickar” dar uppe som ar fel, och nar de ska korrigeras sa skiter sig allting. Men vi kampar pa och aterkommer med rapport.

Imorgon sticker vi till Noosa dar vi blir nagra dagar och ska surfa lite.

Bilderna uteblev aven denna gang pga. datorerna som inte later oss anvanda USB-uttagen. Vilka klapare.

Nagot som vore roligt att veta ar vilka som laser om vara aventyr, skriv en kommentar med ditt namn och bara en liten rad sa far vi veta! Det ar ca. 30 unika besokare om dagen pa sidan.