Halla allesammans!

Kul med lite kommentarer sa vi far lite koll pa vilka som kikar in.

Idag har vi antligen plaskat i vattnet! Vi har tagit surflektioner under dagen och efter en lite trevande start sa fick Anders ganska snabbt koll pa grejerna. Givetvis ville inte Mathias vara samre sa han satsade ocksa pa de storre vagorna fast han inte hunnit fa in tekniken riktigt.

Detta ledde till ett antal misslyckanden innan han tillslut insag att han maste gora den klassiska ”Gor om – Gor ratt!”, och fick starta om med de mindre vagorna. Men tillslut var bada ute pa det djupare vattnet med de stora vagorna.

Dagens rubrik syftar pa att det var sa det kandes nar de stora vagorna kom och man tog sats for att forsoka hanga med.

Att vi inte varit allt for mycket i solen tidigare marks, kanske framforallt i Mathias ansikte, aven om vi bada var ordentligt insmorda i 30+ solskydd.

Men eftersom vi troligen kommer att fa ett samtal inom kort fran proffstouren sa har vi redan varit och inhandlat varsin ”surftroja” med solskyddsfaktor 50+ for att inte bli helforstorda (ni som var med pa Cypern 2006 vet kanske vad vi menar).

Statusuppdatering pa Rubiks kub: Close but no cigar. Vi har varit nara ett par ganger nu, men den vagrar ge sig. Vi har inte heller gjort det annu!