Det senaste dygnet har varit hektiskt. Valdigt hektiskt.

Vi sitter nu i Prachuap khilikhan i Thailand. Men det var ett aventyr att ta sig hit. Vi akte fran Perhentian Kecil med hopp om att kunna ta taget hela vagen hit upp. Men icket att det gick, sa det blev en ny mastodontresa i taxi pa ca 2 timmar fram till Thailandska gransen. Dock hade vi ingen aning om hur vi skulle ta oss vidare darifran sen. ”Det loser sig nog”, tankte vi.

Och det gjorde det… pa satt och vis. Pa turistinformationen vid gransstationen fick vi veta att sista taget for dagen gar om 5 minuter fran tagstationen som ligger 1 km bort. Vi kastade oss pa varsin mc-taxi som korde som jagade bovar och vi hant precis kasta oss pa taget innan det borjade rulla. Dock hade vi inga biljetter, hade inte atit eller druckit pa flera timmar och heller ingen aning om hur lange resan skulle ta.

Men en snall konduktor hjalpte oss med att fixa biljetter pa nasta station, det gick servitriser som salde mat i vagnarna och dryck fanns aven det att kopa. Sa helt plotsligt hade allting som sett sa morkt ut, valdigt mycket ljusare och vi kunde skratta at allting. Tagresan tog for ovrigt ca. 16 timmar.

Men nu ar vi framme, bor pa hotell (fick skjuts av en polis for att hitta, daligt skyltat) och fick hjalp av tva amerikaner med att hitta en bra restaurang. Vi har aven hunnit klippa oss. Haret gjorde det lite extra varmt om huvudet, men nu ar det lost. En frisering gick pa 50 Baht (knappt 10 SEK).

Vi ligger lagt har nagra dagar och vilar upp oss. Sen ar det bara en resa upp till Bangkok kvar, och den ska val forhoppningsvis bli lite lugnare an de tva senaste.

Ha det fint!

picresized_th_1212084515_dsc00693.jpg picresized_th_1212084698_dsc00699.jpg picresized_th_1212084624_dsc00686.jpg