Vill borja med att tacka alla som foljt oss, hoppas ni uppskattat vara rapporter.

Vi har nu en dag kvar i Bangkok, innan flyget gar hemat till Sverige pa mandag. Har i Bangkok har vi lyckats sy upp/kopt varsin ny garderob innehallande kostym, skjortor, slipsar, skor, trojor, linnen, kalsonger och mycket annat brate.

Boendet i Bangkok har varit bland de basta hittills, valdigt fint (och billigt). Cozy Bangkok Place heter det. Rekommenderas varmt!

Kostymerna blev valdigt bra och vi var nyss och hamtade ut Anders sista skjortor, de blev kalasbra. Tva skraddare som vi provade var: Narin Couture (Nana station) och Milan suits (Asok station), bada rekommenderas (Narin var nagra stran vassare men lite dyrare).

Att ga pa bio i Bangkok ar ren karlek, det ar sa billigt! Sa vi har slagit ihjal lite kvallar med att prova kostymer och sett pa filmer.

En kort sammanfattning blir det ocksa. Vi har bada haft jatteroligt, men trots allt sa ska det bli skont att komma hem. Jag antar att det ar skont i nagra veckor, innan vi borjar langta ivag igen. Men nu ska det bli skont med svensk sommar, har hort och last att ni har det ganska varmt dar hemma!

Nagot vi bada ar overens om ar att vi uppskattar bade sma och stora saker hemma lite mer an vi gjorde innan. Resan har aven inneburit att vi fatt ett annat perspektiv pa saker och ting.

Vi kan aven saga direkt att vi foredrar de lite mer ¨civiliserade¨ landerna, sasom Nz, Japan och Australien. Det var helt enkelt inte lika hysteriskt dar. Hela vagen fran Singapore och till Thailand har det varit sadant tempo och sadan misar hos folk.

Vi har aven upptackt lite saker med oss sjalva som vi inte visste om.

  • Att inte trana/motionera pa flera manader ar trakigt!
  • Mathias vanstra arm ar en kvarts tum langre an hans hogra
  • Anders ar slarvig
  • Mathias ar nitiskt pedant
  • Vi ska inte diskutera nar vi ar hungriga och kinkiga (vi skramde en buss med Thailandare genom att diskutera en struntsak alldeles for hogt)

Vi har aven mott en hel del intressanta manniskor fran olika delar av varlden. Vissa har vi atersett igen pa de mest ovantade stallen.

Nu ska vi bara forsoka fordriva de sista timmarna av sista dagen har. Blir kanske lite firande ikvall med en god middag. Imorgon vantar en lang dag for oss bada, men kanske mest for Anders som ska forsoka hinna med sista taget for dagen fran Arlanda upp till Mora/Orsa. Mathias stannar en natt i Uppsala innan han fortsatter vidare upp till Kalix pa tisdag.

Vi far se i vilken form denna blogg lever kvar, ar lite osakert vad Anders kommer gora med den.